top of page

Vi
Tilbyder

Billede af Pim Myten

Elevfester

Efterskoletiden er noget helt specielt. Det er nemlig her man som ung voksen skal udfolde sig som menneske, en vigtig del af livet, som vi nyder at hjælpe til med. Elevfester er bestemt ét af Raw Sounds kernområder, og vi sørger altid for at gøre oplevelsen for eleverne så personlig samt mindeværdig som overhovedet muligt.

Billede af Max Titov

Gymnasiefester

Med mere end 7 år på banen, har vi hos Raw Sound efterhånden spillet for en del gymnasier, primært lokaliseret i Østjylland. Vi gør os stolte i, at kunne levere en professionel men alligevel personlig aften til de studerende på landets uddannelser.

2020-06-06_CLUB LIVE - NIMA x EGEBJERG - Roskilde - Danmark_60707.jpg

Ungdomsfester

Selvom vi spiller for alle aldersgrupper er vores speciale uden tvivl indenfor ungdomsfester, som har været hovedområdet siden Raw Sound startede for mere end 7 år tilbage. 

GettyImages-595698531 copy.jpg

Fødselsdage 

Hos Raw Sound ved vi hvor vigtige fødselsdage er, det er den ene dag om året hvor alt handler om netop dig. Derfor gør vi altid vores yderste for at imødekomme dine behov og ønsker til din dag i rampelyset.

IMG_5473-1030x687.jpg

Sommerfester

Raw Sound Crew er efterhånden fast inventar ved flere sommerfester såsom Mols- og Ebeltoft sommerfest. Vi har nemlig både udstyr, Know-How og teknikken til at klare de helt store arrangementer også.

20210828-P4A-FL Sommerfest-{Import # (01)»}-102711.jpg

Bryllupper

Blandt vores professionelle personale har vi nogle dygtige DJ's, der forstår lige præcis, hvad der skal til for at gøre en af de største dage i to personers liv til en fuldendt aften.

bottom of page